FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

Biru Naga Linen Dress

Size
Werna
Blue

Digawe saka bahan katun lan kain sing apik, katon apik lan aran merata nalika nganggo katun katun sing paling laris.

Sampurna samubarang musim utawa acara khusus, gaya tungkak dawane kanthi gaya tengkorake kanthi potong o-neck nduweni cetakan nyenengake lan unik sing bakal katon apik nalika nindakaken tugas saben dina.

Tumindak apik karo legging, kardigan, syal, lan flat, gaya gumantung ing swasana ati. Kasedhiya ing prints lan nada kulit sing luwih cerah, looking stylishly stylish saiki karo klik mouse.

  • Gaya: Vintage
  • Bahan: Cotton lan Linen
  • Silhouette: Straight
  • Gaun Panjang: Ankle-Length

Punika pangukuran kanggo referensi:

Length: 125 cm, Bungkus 140 cm

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!