seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Blue and White Striped V-Neck Dress



 

  • Material: Cotton
  • Gaya: Casual
  • Panjang lengan: Full
  • Length: Pitik pedhet
  • Waistline: Kakaisaran
  • Neckline: V-Neck
  • Pola: Striped
  • Pinggiran: Pinggul sing dhuwur
  • Size: Siji ukuran

Size

Ukuran: Panjang: 123cm, Dhadha: 110cm,Lengan: 56cm, Sapuan: 225cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!