seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Gaun Kasual Biru dan Grey A-Line



 

Material: Cotton, Polyester
Siluet: A-Line
Pola Tipe: Patchwork
Panjang lengan: Full
Dekorasi: tombol
Busana Panjang: Pitik pedhet
Waistline: Alam
Neckline: Bunder-mudhun

 

 
Ukuran Gedhe: Dompet: 60cm Bust: 114cm Panjang: 115cm

Size XL: Shoulder: 62cm Bust: 122cm Lenght: 122 cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!