Black & White Plaid longgar oversized Shirt Dress

Werna
Ireng lan putih
Size

 

Gaun kemeja sing ireng lan putih iki minangka potongan gedhe kanggo nambah lemari pakaian sing santai. Plastik ireng lan putih desain lan ruffle ngisor klambi nggawe Piece banget menarik lan unik. Plus ukuran pas lan materi ringan bakal njagi sampeyan nyaman nalika mbukak tugas, ing wengi metu karo bocah-bocah wadon utawa malah ing karya. Kaos busana sing trendi iki kasedhiya kanggo wanita cilik lan ukuran cilik sing ukurane cilik nganti 5XL.

 

  • Material: Cotton
  • Gaya: Casual
  • Pola Tipe: plaid
  • Collar: Bunder-mudhun



 


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!