FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

Black Silk Floral Maxi Dress

 

  • Material: Silk, Acrylic
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Pencil
  • Pola:Floral Print
  • Waistline: Alam
  • Neckline: V-Neck
  • Size: Siji ukuran
  • Warna: Black

Siji Ukuran: dawa 133cm,dhadha 112cm, bahu 40cm, 48cm lengan

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!