Black Polka Dot Cardigan Dhasar

Size
Werna
Black

 

  • Panjang lengan: Telung Kuartal
  • Pola Tipe: Solid
  • Collar: O-Neck
  • Penutupan: Open Stitch
  • Gaya lengan: biasa
  • Gaya: Casual
  • Material: Cotton and Polyester

 

Size

 

 ukuran--(cm)

Bust

hem

Pinggiran

 Lengan

Length

Di iket

siji ukuran

140

110

125

45

75

35

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!