seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Black Polka Dot Cardigan Dhasar



 

  • Panjang lengan: Telung Kuartal
  • Pola Tipe: Solid
  • Collar: O-Neck
  • Penutupan: Open Stitch
  • Gaya lengan: biasa
  • Gaya: Casual
  • Material:Katun lan Polyester

 

 SizeChart

 Ukuran ing cm

Bust

hem

Pinggiran

 Lengan

Length

Di iket

siji ukuran

140

110

125

45

75

35

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!