seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Black V Neck Plus Size Maxi Dress



Tetep nyaman lan gayane ing wektu sing padha karo gaun ukuran plus ireng. Pas sing lunyu, lengen dawa lan potong gulu cendhak ndadekake gaun iki minangka potongan sing apik banget lan modhel.

Gaun maxi ireng iki uga nduweni fitur gedhe ing kanthong pakean, dompet utawa tombol cilik.

Gaya nganggo kalung sing nyenengake, flat kulit utawa sabuk sing warni kanggo nggawe tontonan luwih menarik.

 

 

Ukuran Chart:

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!