Black Plus Size Maxi Dress



Kanthi neckline vokal, lengen dawa lan desain asymmetrical, dress bebas iki minangka ekspresi utama zen comfort. Bisa gampang dipasangkan karo aksesoris favorit, kalung, sandhangan, jaket dll. Ukuran jangkah saka cilik nganti 5XL.

specifications:

  • Material:Rayon alus
  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Waistline: Alam
  • Neckline: V-Neck



Punika pangukuran kanggo referensi:

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!