sale

Plus Size Wide Leg Loose Overall



 

Umumé sing ringkih iki minangka pilihan sing sampurna kanggo wong wadon sing seneng urip kanthi nyaman nalika isih tetep apik. Nggabungake kemampuan-kemampuan lan gaya loro jumpsuit lan romper, jumpsuit keseluruhan sing luwes yaiku kudu kabeh wanita trendi. Kanthi gaya kasual, iku mesthi dadi pilihan kanggo acara lan panggonan sing arep dikunjungi.

DESAIN: Digawe saka bahan katun sing kualitas, menehi rasa sing lembut ing awak lan cocok kanggo macem-macem suhu lan suhu. Dikombinasi karo gaya longgar, sampeyan bisa yakin yen sampeyan bakal pindhah babagan ing kelas lan kenyamanan nalika sampeyan nganggo jumpsuit iki. Iki uga dikombinasikake kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nggolek babagan urusan dina kanggo dina iki tanpa kudu kuwatir bab cuaca lan owah-owahan suhu minangka gaya ngeculake nyedhiyakake awak kanthi akeh ruang ambegan.

STYLE: Ndhuwur ing werna sing padhang, menehi palette kosong sing bisa nyoba macem-macem jinis aksesori lan gaya tanpa looking banget. Lakuning kabeh luwih kondhang uga ana ing macem-macem ukuran kalebu L, XL, 2XL, 3Xl, 4XL, lan 5XL kanggo njamin sampeyan nemokake ukuran sing tepat kanggo jinis lan wangun awak. Nambah kabeh fitur kasebut bebarengan lan sampeyan duwe sugih sing bisa nggawe bali kanggo nandhani dhuwit.

 

Punika pangukuran kanggo referensi:

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!