seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Hitam Gaun Sweater Lebar Besar Ukuran



Gaun jaket gaun hitam sing nyenengake bakal dadi bagéan saka kasenengan sing paling apik. Gampang banget, sampeyan bisa masang karo aksesoris favorit lan nggawe gaya sing dikarepake sampeyan. Jaket iki bakal cocog karo wanita saka cilik nganti ukuran cilik. Ukuran sing kasedhiya yaiku S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXXXL, XXXXXL

specifications:

Gaya: Casual
Siluet: Loose
Material:Kain sintetis
Panjang lengan: Full
Neckline: O-Neck
Gaya lengan: Lengan Batwing
Waistline: Alam

Ngaplikahake pangukuran sampeyan karo bagéyan ukuran ing ngisor iki sadurunge mundhut:

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!