Gaun Sweater Lengan Panjang



Pirembugan sing gedhe kanggo wanita sing seneng nganggo werna sing padhang lan rincian vintage, desain sing unik sing diselehake nganggo sandhangan iki ngandhut comfort lan gaya kanthi gampang.

Desain vintage apik gayane bisa digandhengake karo potongan-potongan busana warna solid liyane kanggo tampilan sing luwih seragam. Selendang, sapatu, lan sepatu bot bisa dadi gedhe kanthi motif lan desain saka busana iki.

Ukuran siji ukuran bakal digarap karo wanita kabeh jinis awak.

  • Bahan: Polyester lan Cotton
  • Pola Tipe: Solid
  • Dekorasi: Ruffles
  • Siluet: Ngeculke

Punika pangukuran kanggo referensi:

Bust: 116cm Bahu: 41cm Panjang: 116cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!