V Neck Black Linen Dress | Lotus



Kanthi desain neckline lan design sakabèhé, kain katun lan kain iku minangka ekspresi paling nyaman. Werna ireng jero ndadekake gaun kasual iki gampang banget. Pasangake karo apartemen linen lan kaskade kanggo katon santai.

Punika pangukuran kanggo referensi:
Length: 121 Bust: 94 Shoulder: 36cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!