seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Kembang Hitam Bordir Maxi Gaun



 

Yen sampeyan pengin katon katon apik lan apik ing wektu sing padha, pilih gaun kembang burik sing nyenengake lan nyenengake.

Pola géometris nambah corak sing nyenengake lan nyenengake kanggo busana prasaja lan kasual iki. Pasang pasangan nganggo sepatu, platform lan sandal favorit sampeyan. Sampeyan uga bisa ngakses karo prasaja utawa pratelan sing gumantung ing swasana ati.



  • Pola Tipe: geometris
  • Bahan: Voile, Cotton and Linen
  • Dekorasi: Sulaman
  • Siluet: Loose
Size Lantai Dada (cm) Pinggang pinggang (cm) Panjang rok (cm)
Siji ukuran 110 130 120

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!