seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Black Floral Chiffon Maxi Dress



 

Yen sampeyan nggoleki gaun dramatis, romantis lan enak nanging canggih kanggo acara formal utawa semi-formal, banjur iki Siji. Busana iki minangka intine nalika nerangake kombinasi bebarengan karo mripat. Iku meh podho karo sampurna sheerness lan sexiness karo cathetan tandha klasik amarga saka werna ungu jero dihiasi karo pola kembang. Ing layering gaun menehi salah sawijining efek apik, mandhap ireng ing ngisor iki bakal "nyimpen sampeyan aman" karo ora nuduhake kulit akeh banget, lan ing sisih ndhuwur kasebut, lapisan semu kanthi pola kembang sing nutupi tangan sampeyan lan terus kabeh kanggo lemah bakal nyedhiyani sampeyan kanthi tampilan kandel sing apik. Wangun A-line suiting kanggo sebagian wanita sing digawe kanggo tujuan nandheske pinggiran tipis lan tutup O-neck ing pola bunga sing dirancang kanthi apik sing nyorot garis leher ayu. Puter kasebut minangka crita dhewe, kanthi sawetara cut-out lan rincian tombol sing direncanakake lan diselehake nggawa perhatian menyang bagian awak sing ora biasa, nggawe busana iki unik lan flirty.

 

 


S Length 128 CM, Bust 84CM, Pinggang 68 CM
M Length 129 CM, Bokong 88 CM, Pinggang 72 CM
L Panjang 130 CM, Bokong 92 CM, Pinggang 76 CM

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!