sale

Black Denim Overall Jumpsuit

Lakune ireng sakabèhé minangka tambahan saka koleksi kasual saka saben wanita lan bisa dipakai ing macem-macem kesempatan kalebu tanggal utawa nalika ngunjungi kanca. Menehi gaya njamin supaya sampeyan ngadeg metu minangka sampeyan nyandhang nalika arep babagan bisnis saben. Sampeyan uga bisa nambah sawetara gaya dinamis kanggo apa wae sing wis ana ing lemari klambi sampeyan.

Iki sakabèhé digawe kanthi pola sing padhet lan teka ing ireng. Dadi, iku ndadekake iringan apik kanggo kaos utawa blus teka ing macem-macem formulir kalebu corak, belang utawa malah titik.Ikunawakake wearers ing versatility kanggo nyampur macem-macem werna bebarengan. Bisa dipindhah saka macem-macem jinis sandhangan ranging saka shirt frilly menyang blus armless. Gaya jumpsuit menehi uga kemampuan kanggo nyandhang barang sing apik lan gaya, nanging ora mbatesi.

Digawe karo bahan denim sing berkualitas tinggi, jumpsuit ireng sakabèhé nyedhiyakake wearers kanthi ruggedness lan comfort saka denim, nggawe cocok kanggo nggunakake minangka saben dina. Werna denim uga manawa kanggo pujian materi apa wae sing dianggo.

Kanthi jenis reguler, slametan kanthi ireng sakabèhé mesthine kanggo pas karo macem-macem ukuran awak lan manéka nalika isih nduwèni rasa sing apik banget. Nerangake macem-macem ukuran kalebu S, M, lan L. Iku uga pas cocok kanggo mesthekake sampeyan seneng tingkat dhuwur comfort nalika sampeyan pindhah babagan ing jumpsuit anyar iki!

Punika pangukuran kanggo referensi:

 
  Pundhak
(cm)
Hip
(cm)
Pinggiran Ukuran (cm) Lenght
XS - - - - -
S - 90 66 137 -
M - 94 70 138 -
L - 98 74 139 -

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Penggantian, Pangembalian & Pengembalian:

  • Kanggo bali item, mangga rawuh bali / ngganti halaman inghttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Punika bagean wajib proses ngirim gambar saka item rusak / bejat. Iku bakal mbiyantu banget yen sampeyan ngirim gambar sing cetha.
  • Yen item ora keganggu lan sampeyan mung pengin ngganti amarga ukuran / werna utawa ora disenengi item, bisa bali sawise. Pelanggan tanggung jawab kanggo mbayar biaya bali, penanganan uga biaya ngaso.
  • Wigati dicathet: kita wis nyathet kabeh rincian ukuran ing saben link produk kanthi ngukur kanthi cepet ing centimeter, mangga dipriksa dhisik sadurunge menehi perintah lan supaya ora ana rasa ora kuwat maneh.
  • Sistem kontrol kualitas banget dipercaya, nanging ora bisa kedadeyan. Ing kasus warna utawa ukuran sing salah, langsung hubungi dhukungan pelanggan, uga nyedhiyani gambar saka item kasebut kanggo mutusake masalah kasebut sanalika bisa.
  • Elinga yen alamat ngirim & bali kita beda-beda gumantung saka negara lan saham. Mangkono, kita banget nyaranake sampeyan tindakake proses ing sistem manajemen bali kita minangka kabeh rincian, alamat bali lan instruksi bakal kasedhiya ing sistem manajemen bali.
  • Ing kasus digunakake, dicuci, rusak utawa modifikasi liyane saka kondisi asli saka item, kita ora bisa njamin asil swift. Kebijakan bali kasebut teges kahanan kasebut minangka bagéan saka kawicaksanan bali item. Sembarang barang sing tanpa syarat asli bebarengan karo kemasan ora bakal ditampa.
  • Gunakake opsi pengiriman dhasar sing kasedhiya ing negara sampeyan. Ing kasus barang sing ora ditahan ing kertu, ora tanggung jawab kanggo mbayar tugas tax / impor item kasebut.
  • Kanggo kabijakan bali, sampeyan kudu nyritakake ing paket minangka "Product Return 0 $ Value."
  • Kanggo samubarang pembatalan item, sampeyan kudu ngubungi kita ing jam 12 saka panuntun. Item sing dikirim sakdurunge ora bisa dibatalake.
  • A Refund mung bisa ditanggepi yen item kasebut bali karo asli packing lan ora ngrusak kondisi. Pelacakan ora kudu diwenehake supaya layak kanggo pembayaran maneh.
  • Mbalek maneh iku diarani maneh gumantung saka customer pembayaran pambayaran nalika milih nalika nggawe pesanan. Pembayaran balik paypal digawe ing dina sing padha nampa item maneh ing alamat bali sing disediakake sing beda-beda gumantung ing lokasi customer supaya biaya pengiriman dhuwur. Pengembalian Kartu Kredit butuh sekitar 10-15 dina umum minangka wektu biasa bank kanggo pengembalian dana.
  • Ragad restocking bakal dijupuk kanggo saben bali / ijol-ijolan / panggantos nanging ora luwih saka 25% saka jumlah total total.


Tim dhukungan kita tansah siap kanggo nyepetake pelanggan. Sampeyan mung perlu nggunakake kaca "Hubungi Kami" kanggo pitakon apa wae, lan kita bakal seneng kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!