sale

Black Denim Overall Jumpsuit



Lakune ireng sakabèhé minangka tambahan saka koleksi kasual saka saben wanita lan bisa dipakai ing macem-macem kesempatan kalebu tanggal utawa nalika ngunjungi kanca. Menehi gaya njamin supaya sampeyan ngadeg metu minangka sampeyan nyandhang nalika arep babagan bisnis saben. Sampeyan uga bisa nambah sawetara gaya dinamis kanggo apa wae sing wis ana ing lemari klambi sampeyan.

Iki sakabèhé digawe kanthi pola sing padhet lan teka ing ireng. Dadi, iku ndadekake iringan apik kanggo kaos utawa blus teka ing macem-macem formulir kalebu corak, belang utawa malah titik.Ikunawakake wearers ing versatility kanggo nyampur macem-macem werna bebarengan. Bisa dipindhah saka macem-macem jinis sandhangan ranging saka shirt frilly menyang blus armless. Gaya jumpsuit menehi uga kemampuan kanggo nyandhang barang sing apik lan gaya, nanging ora mbatesi.

Digawe karo bahan denim sing berkualitas tinggi, jumpsuit ireng sakabèhé nyedhiyakake wearers kanthi ruggedness lan comfort saka denim, nggawe cocok kanggo nggunakake minangka saben dina. Werna denim uga manawa kanggo pujian materi apa wae sing dianggo.

Kanthi jenis reguler, slametan kanthi ireng sakabèhé mesthine kanggo pas karo macem-macem ukuran awak lan manéka nalika isih nduwèni rasa sing apik banget. Nerangake macem-macem ukuran kalebu S, M, lan L. Iku uga pas cocok kanggo mesthekake sampeyan seneng tingkat dhuwur comfort nalika sampeyan pindhah babagan ing jumpsuit anyar iki!

 
  Pundhak
(cm)
Hip
(cm)
Pinggiran Ukuran (cm) Lenght
XS - - - - -
S - 90 66 137 -
M - 94 70 138 -
L - 98 74 139 -

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!