seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Plus Size Black Corduroy Overall



Ukuran plus corduroy ireng sing sakabehe kanggo wanita iku serbaguna kudu duwe item! Nampilake kain korduroy kualitas apik, pinggang sing banter lan ditutupi ngisor kanggo ngirim tampilan vintage. Pasangan karo sembarang kaos lan sepatu sneakers lan angin ing saindhenging dina kanthi gaya!

 

specifications:

Pola: Solid
Gaya: Casual
Material: Cotton
Length: Full Length
Dekorasi: Tombol
Jenis Fit: Loose

 

Size: siji ukuran

Size Panjang celana Pinggiran Hip Paha Mbukak kaki
Siji ukuran 96 100 110 70 42

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!