sale

Black & Blue Denim Overall Dress



Gaun sing ditenun nganggo celana iki kanthi bungah. Unik sing dirancang kanthi denim lan polyester, sing digabung kanggo menehi wawasan sing apik. Werna ireng lan biru lan desain unik minangka pernyataan fashion utama kanggo wanita sing apik gayane, lan ing wektu sing padha prihatin karo rasa nyaman. Kanggo ngisi wanita sing beda-beda, ikidenim sakabèhé sugihdumadi saka limang ukuran sing beda-beda saka M-3XL.

 

fitur:Ruffle Cascading
Siluet:Asymmetrical
Mangsa:Panas
Gaya:Kasep
Panjang lengan:Sleeveless
Waistline:Kekaisaran
Material:Polyester, Acetate
Pola Tipe:Solid

 

Ukuran ukuran ing cm

ukuran (cm) Dhadha dawa
M 92 135
L 95 135
XL 98 135
2XL 102 136
3XL 108 137
 

Ukuran ukuran ing inchi

ukuran (inchi) Dhadha dawa
M 36.2 53.2
L 37.4 53.2
XL 38.6 53.2
2XL 40.2 53.6
3XL 42.6 54.0

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!