sale

Black and White Striped Plus Size Sweater Dress



 

Kasedhiya ing ukuran cilik kanggo 5xl, gaun sweater gedhe kasebut yaiku ekspresi utama gaya lan comfort gabungan. Lengen lengen dawa lan kudapan sing luwes bakal nyenengake sampeyan nalika sampeyan lagi aktif. Batwing lengen klambi lan garis putih lan putih bakal puji paling ngisor dhasar lan aksesoris. Gampang banget, sampeyan bisa masang karo jins, topi, tas, lan sepatu sing disenengi.



  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Panjang lengan: Full
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam

 

Size

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!