Hitam lan Putih Striped Palazzo Sakabèhé

Iki Sakabèhé nggabungake glamor saka sugih sakabèhé kanthi kalungguhane celana Palazzo. Iku meh digawe khusus kanggo wanita sing kaya easiness saka sakabèhé lan isih pengin papan legenda lan kebebasan sing Palazzo nawakake.

Susu bahu spaghetti cilik lan garis neck V sing cilik ndadekake pilihan sing seksi kanggo dipanggoni tanggal.

  • Koleksi:Flowy Sakabèhé
  • Dekorasi: Kantong
  • Gaya: Casual
  • Pola: Striped
  • Kain: Broadcloth
  • Material: Rayon

 

Size Chart

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!