Polka Dots Hitam Putih Putih Gaun Besar dengan Zip

Deleng lan rumangsa nyaman ing gaun jaket ireng gedhe karo prints titik polka. Pakaryan sweater iki bakal dadi pokok gedhe ing lemari sampeyan. Pasangan karo kaos, jaket, kardigan, jaket, lan selendang sing disenengi.

Ndadekake nganggo sepatu, sepatu, sandal lan uga sandal jepitan uga gedhe banget. Yen sampeyan pengin ngakses, aksesoris sing gedhe lan cetha mesthi bakal luwih apik lan unik.

Pas sing ngeculake bakal ngapusi kabeh jinis awak. Tambah siji menyang mobilmu dina iki.

 

  • Bahan: Cotton and Polyester
  • Gaya: Kasual
  • Siluet: Asimetris
  • Pola Tipe: Polka Dot

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!