Skirt Hitam Putih Plaid Vintage

Size
Werna
Ireng & Putih

 

  • Material: Cotton
  • Gaya: Casual
  • Pola Tipe: plaid
  • Siluet: A-Line
  • Length: Ankle-Length
  • Waistline: Alam
Size Length Pinggiran hem
Siji ukuran 78 62 - 108 -

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!