Grunge Gaya Kemeja Kaos



Oversized Dress Shirts paling apik nalika nerangake pencampuran lan pencocokan. Kasedhiya ing desain ireng lan putih, busana kemeja sing luwes iki bisa dicocogake karo pasangan sepatu favorit sampeyan, jaket denim sing dijodhok lan topi kanggo careless grunge katon.

Kanthi sisi kanthong sing nyenengake ing sugih uga apik kanggo kunci, dompet cilik utawa telpon mung yen sampeyan ora pengin nggawa tas utawa tas. Njupuk ukuran sing luwih gedhe yen sampeyan nggoleki sing pas banget!

Kasedhiya saka cilik nganti ukuran, saka S nganti 5XL kanggo pas wanita kabeh pigura.

  • Gaun Panjang: Pitik pedhet
  • Pola Tipe: plaid
  • Gaya: Casual
  • Neckline: Bunder-mudhun

 


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!