seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Grunge Gaya Kemeja Kaos



Oversized Dress Shirts paling apik nalika nerangake pencampuran lan pencocokan. Kasedhiya ing desain ireng lan putih, busana kemeja sing luwes iki bisa dicocogake karo pasangan sepatu favorit sampeyan, jaket denim sing dijodhok lan topi kanggo careless grunge katon.

Kanthi sisi kanthong sing nyenengake ing sugih uga apik kanggo kunci, dompet cilik utawa telpon mung yen sampeyan ora pengin nggawa tas utawa tas. Njupuk ukuran sing luwih gedhe yen sampeyan nggoleki sing pas banget!

Kasedhiya saka cilik nganti ukuran, saka S nganti 5XL kanggo pas wanita kabeh pigura.

  • Gaun Panjang: Pitik pedhet
  • Pola Tipe: plaid
  • Gaya: Casual
  • Neckline: Bunder-mudhun

 

SizeChart

 Size

Pundhak

dhadha

Lengan

Length

cilik

39cm

95cm

59cm

116cm

Sedheng

40cm

100cm

60cm

118cm

gedhe

42cm

105cm

60cm

120cm

XL

43cm

110cm

61cm

122cm

2XL

44cm

115cm

61cm

124cm

3XL

45cm

120cm

62cm

126cm

4XL

47cm

125cm

62cm

128cm

5XL

48cm

130cm

63cm

130cm


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!