seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Putih Plaid Linen Hitam Putih Gaun Kantong



Iki busana kain kasual kasual nylidhiki dualitas karo rong pola garis ireng lan putih sing beda. A print kain sing lebar ing sisih kiwa mbandhingake karo garis-garis vertikal sing pinter nampilake pinter ing sisih tengen ngelingake kita dualitas batin. Kanthong ekstra gedhe banget lan ngilangi kabutuhan kanggo mbuwang dompet. Kaya gaya lan rasa nyaman sing luwes. Sampeyan njaluk kabeh ing sugih kain léna apik karo V neck, Lengan Bat Wing, lan pinggang pinggang tipis. Sepasang sepatu sweter bordir lan kalung rantai emas sing alus nggawa kelembutan kanggo gaun musim semi sing katon sing cetha. Utawa sampeyan bisa nggawe luwih saka gaya werna kanthi sepatu sneakers Converse. Punapa wae sampeyan nganggo nganggo mung manawa sampeyan cocog utama sampeyan njaba.

  • Material: Linen, Cotton
  • Gaya: Vintage
  • Dekorasi: Kantong
  • Busana Panjang: Ankle-Length
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Neckline: V-Neck
  • Mangsa: spring

Siji Ukuran: Panjang: 114-116cm, Dompet: 170cm, Pundak dan lengan: 61cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!