Gaun katun Hitam dan Putih

 

Kanggo nampilake gayane sing isih gampang dicoba, coba cocog karo busana iki menyang staples almari sing paling disengaja lan nonton head turn. Potong asimetris saka busana iki bakal nyorot lan ngapusi awak ing kabeh panggonan sing bener.

Iku banget serba bisa kanggo nyandhang ing kantor, menyang mall utawa minangka loungewear elegan.

 

 

  • Siluet: Asimetris
  • Garis Panjang: Ankle-Length
  • Gaya: Kasual
  • Bahan: Polyester lan Cotton

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!