Black Shirt Sweater



 

 

  • Lengan Panjang (cm): Full
  • Collar: O-Neck
  • Pola Tipe: Striped
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Material: Cotton
  • Gaya lengan: biasa
  • Tipe pola: Striped



 

 ukuran--(cm)

Bust

hem

Shouling

 Lengan

Length

Di iket

siji ukuran

130

-

60

45

80 / 82

-

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!