seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Bird Lovers Long Knitted Cardigan



 Be a walking art piece in this Bird Lovers Cardigan! It is Long and Knitted to provide you with comfort and printed with artfully placed Bird stitchings to make sure you are the star of the show wherever you go. This is a must buy for all Bird Lovers!

  • Panjang lengan: Full
  • Pinggiran: Wide Waisted
  • Gaya: Streetwear
  • Collar: V-Neck
  • Tipe kain: Nggawe
  • Pola: Kartun
  • Material: Cotton, Cashmere
  • Busana Panjang: Long
  • fitur: pola
  • Jenis Penutupan: Open Stitch

SizeChart

Size

Pundhak

Length

dhadha

Lengan

Siji ukuran

58cm

115cm

122cm

41cm


 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!