sale

Kue Kuning Kancing Kacang



Masang kemeja kain kuning beige karo sembarang ngisor lan tank-top dhasar lan sampeyan kudu apik! Pas banget, dilapisi lengan lan werna sing murni bakal menehi wanita sing nganggo kemeja lenen iki katon zen kasual.

 

  • kain: kain katun + katun
  • Werna: beige
  • Size: siji ukuran
Size Length dhadha Panjang lengan
Siji ukuran 96cm 112cm 48cm (3 / 4)

 


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!