seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Kue Kuning Kancing Kacang



Masang kemeja kain kuning beige karo sembarang ngisor lan tank-top dhasar lan sampeyan kudu apik! Pas banget, dilapisi lengan lan werna murni bakal nyedhiyani sampeyan kanthi tampilan zen kasual.

 

  • kain: kain katun + katun
  • Werna: beige
  • Size: siji ukuran

SizeChart

Size

Lenght

dhadha

Lengan

Siji ukuran

96cm

112cm

48cm (3 / 4)


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!