seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Pure Beige Linen Shirt



 

  • Material:Katun lan Linen
  • Gaya:Kasep
  • Tipe kain:Broadcloth
  • Sleeves:Full
  • Collar:O-Neck
  • Gaya lengan:Batwing

SizeChart

Size

Pundhak

Lengan

dhadha

Lenght

Siji ukuran

84cm

24cm

152cm

67-82cm

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!