Pure Beige Linen Shirt



specifications:

Material:Campuran katun lan Linen
Gaya:Kasep
Tipe kain:Broadcloth
Sleeves:Full
Collar:O-Neck
Gaya lengan:Batwing

Ukuran: Ukuran

Punika pangukuran kanggo referensi panjenengan

Ukuran / cm Shoulder Panjang lengan dhadha Kaos Panjang
free 84 24 152 67-82

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!