seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Beige Ruffled Linen Cardigan



 

  • Sleeves: Full
  • Penutupan: Open Stitch
  • Collar: Bunder-mudhun
  • Gaya: Vintage
  • Material: Linen

Tresna gaya iki? Ndeleng kuncine iki ing Black kene

 

Size Pinggang Cross (cm) Lantai Dada (cm) Length Body (cm) Lengan Panjang (cm) Cuff / Sleeve Opening (cm)
Siji ukuran 38 100 128 57 26

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!