Biru lan Busana Biru Gaun Dengan Floral Prints

Deleng lan rumangsa pinter nalika ngagem busana maxi kain biru lan krim.

Gaya vintage lan zen prints nggawe busana longgar kasebut minangka salah sawijining favorit kita. Ankle-length karo potong o-neck, bisa dianggo minangka busana utawa busana kaos nalika dipasangkan nganggo sikil. Nglempitake selendang kain wungu lan wulunen kain kanggo tampilan zen utama.

  • Bahan: Cotton lan Linen
  • Silhouette: Straight
  • Gaun Panjang: Ankle-Length

Punika pangukuran kanggo referensi:

Length: 125 cm, Bungkus 140 cm

 

 

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!