seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Batwing Sleeves Blouse Silk Floral

Telung tembung iki nggambarake Bloom Batik Lambang Batwing; prasaja, apik banget lan nyaman. Kaendahan blus iki dumunung ing desain ruwet sing dipendhem ing paling ora paling sithik.

Blus iki ukuran siji sing cocok karo kabeh, plus ukuran gedhe. Nduweni neckline babak kanthi lengen batwing apik. Pucuk ndhuwur is cukup nyengsemaken. Ing ngarep, iku mandheg mung watara puteran, nalika ndawa luwih murah tinimbang mburi.

Prints babagan kembang ing dhuwur is ing dhewe karya sing apik. Pinggiran warna biru lan ijo campuran seamlessly karo werna putih-saka ndhuwur. Iki menehi blus sing gedhe mréntahaké.

Blus digawe saka sutra sing njamin daya tahan. Bisa dianggo kanggo sembrono outing nalika dipasrahi kanthi bener karo sandhangan liyane. Kanthi blus iki sampeyan kudu nggoleki gaya lan pinter

 


  • Sleeves: Lengan Pendek
  • Pola: babagan
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Kain: Sutera 100%
  • Gaya: Kasual, Vintage

Size

Siji Ukuran: Panjang: 60-90cm, Dhadha: 200cm, bahu lanlengan: 44cm, Cuff: 26cm


 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!