sale

Batwing Sleeves Button-Up Shirt



 

  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Collar: Bunder-mudhun
  • Material: 70% Ramie, 30% Cotton
  • Tipe kain: Kain
  • Gaya: Casual
  • Panjang lengan: Telung Kuartal

 

  • One Size   Bust: 154cm  Length: 62cm  Sleeve Length: 46cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!