seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Batwing Sleeves Asymetrical Linen Dress



Kadhangkala kesederhanaan iku pilihan sing paling ayu. Kita miwiti nganggo kain linen alus, warna jero sing sugih, lan desain serbaguna sing ora bisa dianggo. Liyane iku nganti sampeyan. Ukuran, wangun, lan sikap sing unik sing menehi urip lan orisinal menyang celana linen sing lembut. Wanita sing dinamis lan terus-terusan. Nggawe gaun iki dadi kanvas lan entuk cara anyar kanggo sampeyan. Nambah sawetara manik-manik, kupluk sing warni lan clogs kanggo tontonan hippie playful. Sandhangan abang abang kanthi sunglasses ireng sing gedhe katon. Utawa cedhak blus iki nganggo swiwi lan menyang pantai kanthi buku. Nyenengake nyedhaki awak dhewe ing celana kain serat alam ekstra serbaguna. Sing luwih cedhak lan luwes pas kanggo wanita gedhe lan cilik. Siji ukuran. Kasedhiya rong werna: Purple lan Jujube Red

 

 

  • Material: Linen, Cotton
  • Lengan Panjang (cm): Full
  • Pola Tipe: Solid
  • Gaya: Vintage
  • Busana Panjang: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Kain: Cotton 30%, Linen 70%
  • Size: Siji ukuran

Siji Ukuran: dawa 100cm, dhadha 164cm, 41cm, bahu 40cm, perban 37cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!