seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Batwing Sleeve Retro Floral Dresses

 

 

  • Material: Sutra, Assorted
  • Siluet: Loose
  • Pola:Florals & Print
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
  • Gaya: retro
  • Collar: Gendhing bunder
  • Sleeves: Lengan Panjang

Siji Ukuran: dawa 120cm,Dompet 128cm, Bahu 43cm,Lengan 48cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!