seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Gaun Sweater Lebar Hitam Dengan Lengan Batwing

 

  • Material: polyester
  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola Tipe: Solid
  • Panjang lengan: Full
  • Length: Pitik pedhet
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck

SizeChart

Size

Shouler

dhadha

Lengan

Lenght

gedhe

39cm

105cm

58cm

116cm

XL

40cm

110cm

58cm

118cm

2XL

42cm

115cm

59cm

120cm

3XL

43cm

120cm

60cm

122cm

4XL

44cm

125cm

60cm

124cm

5XL

45cm

130cm

61cm

126cm



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!