Gaun Sweater Lebar Hitam Dengan Lengan Batwing



specifications:

Material: polyester
Gaya: Vintage
Siluet: Loose
Pola Tipe: Solid
Panjang lengan: Full
Length: Pitik pedhet
Gaya lengan: Lengan Batwing
Waistline: Alam
Neckline: O-Neck



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!