seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Kasual Zen Kapang Panjang Cotton



 

Ora ana katon luwih seksi tinimbang wong edan sing disandangi ing wangun seni! Sing misuwur nanging meh ora bisa dipisahake bisa lengkap karo Casual Katun Kathok Busana. Kanthi lengan batwing sing bisa digulung maneh, sampeyan bisa nganggo busana iki kanggo menehi tampilan santai lan alami.

 

  • Material:Cotton
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
  • warna: Hijau, Kuning, Ungu, abu-abu, putih, abu-abu gelap

 

Panjang = 118cm Bust = 160cm Hem = 164cm



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!