sale

T-Shirt Lengan Batik | Lotus



  • Material: Rayon, Polyester
  • Gaya: Casual
  • Tipe kain: Worsted
  • Panjang lengan: Telung Kuartal
  • Pola: Solid
  • Collar: O-Neck
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Warna: Pink, Khaki

Size:

Length: 58cm, Dhadha: 130cm, Shouder: 64cm, Sleeve: 20cm, Cuff: 52cm

Tank: Length: 52cm, Bust: 94cm


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!