seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Rattan Bag Bali



 

Bagéan Rattan Circular yaiku dompet sing dicithak nganggo dompet sing digawe saka batang kayu sing fleksibel sing didhasarake saka palem climbing kang ditemokake ing alas ing Asia. Iki minangka tas sing dikempalken ing bumi kanthi werna-werna lan werna-werna mawar saka tan, karamel, lan coklat accented dening jahitan colored wedhi. Uga ditemokake karo tali kulit sing dawa, lapisan kain alami nalika dibukak, lan gelang kunci cangkruk kunci. Dompet iki digawe karo bahan organik lan dirancang kanthi tenun tenun kanggo nawakake aksesoris sing santai kanggo pasangan kanthi gampang nganggo sore, nanging nambah kecanggihan bojo-chic kanggo nyandhang dina sing santai. Tas Rotan iki minangka potongan serbaguna kanggo nambah lemari saben dina iki.

Ora yakin kepiye gaya? Klik kene kanggo ndeleng saran ndhuwur!


Size:

SMALL: 18X10 cm

BIG: 20X8 cm



Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!