sale

Baggy Denim Harem Pants

Priksa celonone denim harem celana iki sing luar biasa kelangan. Wow, iki bener golek asli. Sinau ing kutha, sinau kanggo ujian utawa maca buku ing latar mburi, celonone harem sing nyenengake lan nyenengake bakal nggawa sampeyan sawetara ekstra kanggo gaya werna. Pinggang pinggang elastis lan kantong nambah kenyamanan lan kepraktisan. Nambahake sweatshirt utawa t-shirt kanthi kegedhen menyang golek ngendi wae getaran. Sampeyan uga bisa nggawe kreatif nganggo ekspresi diri lan nganggo nganggo kaos puteran sing nganggo lengen swiwi lan nambah sawetara perhiasan warna-warni sing wani ekstra. Jelajahi situs iki kanggo luwih unik kanggo pasang karo celonone kostum denim anyar. Dadi pisanan miwiti olah raga iki sing katon inspirasi Asia. Siji ukuran, ndeleng pangukuran ing ngisor iki.

specifications:

Material: Cotton
Length: Full Length
Jenis Fit: Loose

Material:Katun

Tipe kain: Denim
Jenis Penutupan: Pinggul elastis
Pola Tipe: Solid
Tipe Pinggang: Tengah

Satu Ukuran: Pinggang: 70-108cm Panjang: 132cm Thigh: 66cm Pedu: 40cm Panjang: 83cm Panjang: 51cm

 


lengan panjang haute jeans jeans taille haute women highwaiste jeans woman high waisted jeans feminina rasgada jean femme slim jean taille haute american apparel jeans women winter jeans tall waist skinny jeans pantalones vaqueros de mujer de invierno jeans boyfriend for women jeans femme 2016 nouveaute womens jeans elastic waist denim pantalones mujer broeken woman jean slim femme jeans high waist jeans with embroidery jeans feminino warm jeans women pantalon taille haute femme jean denim jeans womens boyfriend jeans jeans high waist jeans jeans woman jeans push up jeans ripped jeans for ladies high waist boyfriend jeans for women black jeans women jeans anget jeans jins ceking wadon jeans wanita jeans nyuwek jeans jean femme ibu jeans jeans femme american kathok cendhak apparel Denim jeans feminino pantalon vaqueros femme mujer Broek vrouwen mudhun celonone wanita 2016 celonone wentis pantalon Cuir femme celonone pinggul dhuwur wanita celonone clono dowo celonone olahraga wanita wadon wanita sweatpants wanita celana olahraga celana celana pantalon es de vestir mujer celana panjang celana wanita palazzo celana celana celana wanita broeken dames celana celana celana olahraga celana wanita celana kulit celana hitam pantalones deportivos mujer broeken celana militer celana celana wanita femme celana celana camuflage harem sweat celana kulit celana wanita womens camouflage celana celana celana wanita wanita celonone spodnie damskie celonone harem jogging celonone kanggo wanita sweatpants wanita renda munggah kulit celonone mangsa clono dowo celonone ngeculke kulit celonone wanita clono dowo clono dowo wanita celonone mangsa celonone pantalones mujer celonone harem wanita sweatpants sudhut celonone celonone wentis kamuflase tentara mangsa wanita toyouth leggings pantaloni joggers donna wanita jeans kargo celana wanita sarouel femme cropped flare pants pantalon femme taille haute broeken woman kamuflaj twotwinstyle womens pants see through pants calca feminina cropped femini

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

Penggantian, Pangembalian & Pengembalian:

  • Kanggo bali item, mangga rawuh bali / ngganti halaman inghttps://www.buddhatrends.com/pages/returns-exchange
  • Punika bagean wajib proses ngirim gambar saka item rusak / bejat. Iku bakal mbiyantu banget yen sampeyan ngirim gambar sing cetha.
  • Yen item ora keganggu lan sampeyan mung pengin ngganti amarga ukuran / werna utawa ora disenengi item, bisa bali sawise. Pelanggan tanggung jawab kanggo mbayar biaya bali, penanganan uga biaya ngaso.
  • Wigati dicathet: kita wis nyathet kabeh rincian ukuran ing saben link produk kanthi ngukur kanthi cepet ing centimeter, mangga dipriksa dhisik sadurunge menehi perintah lan supaya ora ana rasa ora kuwat maneh.
  • Sistem kontrol kualitas banget dipercaya, nanging ora bisa kedadeyan. Ing kasus warna utawa ukuran sing salah, langsung hubungi dhukungan pelanggan, uga nyedhiyani gambar saka item kasebut kanggo mutusake masalah kasebut sanalika bisa.
  • Elinga yen alamat ngirim & bali kita beda-beda gumantung saka negara lan saham. Mangkono, kita banget nyaranake sampeyan tindakake proses ing sistem manajemen bali kita minangka kabeh rincian, alamat bali lan instruksi bakal kasedhiya ing sistem manajemen bali.
  • Ing kasus digunakake, dicuci, rusak utawa modifikasi liyane saka kondisi asli saka item, kita ora bisa njamin asil swift. Kebijakan bali kasebut teges kahanan kasebut minangka bagéan saka kawicaksanan bali item. Sembarang barang sing tanpa syarat asli bebarengan karo kemasan ora bakal ditampa.
  • Gunakake opsi pengiriman dhasar sing kasedhiya ing negara sampeyan. Ing kasus barang sing ora ditahan ing kertu, ora tanggung jawab kanggo mbayar tugas tax / impor item kasebut.
  • Kanggo kabijakan bali, sampeyan kudu nyritakake ing paket minangka "Product Return 0 $ Value."
  • Kanggo samubarang pembatalan item, sampeyan kudu ngubungi kita ing jam 12 saka panuntun. Item sing dikirim sakdurunge ora bisa dibatalake.
  • A Refund mung bisa ditanggepi yen item kasebut bali karo asli packing lan ora ngrusak kondisi. Pelacakan ora kudu diwenehake supaya layak kanggo pembayaran maneh.
  • Mbalek maneh iku diarani maneh gumantung saka customer pembayaran pambayaran nalika milih nalika nggawe pesanan. Pembayaran balik paypal digawe ing dina sing padha nampa item maneh ing alamat bali sing disediakake sing beda-beda gumantung ing lokasi customer supaya biaya pengiriman dhuwur. Pengembalian Kartu Kredit butuh sekitar 10-15 dina umum minangka wektu biasa bank kanggo pengembalian dana.
  • Ragad restocking bakal dijupuk kanggo saben bali / ijol-ijolan / panggantos nanging ora luwih saka 25% saka jumlah total total.


Tim dhukungan kita tansah siap kanggo nyepetake pelanggan. Sampeyan mung perlu nggunakake kaca "Hubungi Kami" kanggo pitakon apa wae, lan kita bakal seneng kanggo mbantu ngatasi masalah sampeyan.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!