seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Tombol Punggung Split Plus Ukuran Maxi Gaun



 

  • Busana Panjang:Maxi (Ankle-Length)
  • Gaya: Vintage
  • Dekorasi: tombol
  • Siluet: Loose
  • Panjang lengan:Cepet
  • Gaya lengan:Biasa
  • Material: Cotton
  • Neckline: O-Neck

SizeChart

Size

dhadha

Lengan

Lenght

gedhe

110cm

27.5cm

116cm

XL

115cm

28.5cm

118cm

XXL

120cm

29.5cm

120cm

3XL

125cm

30.5cm

122cm

4XL

130cm

31.5cm

124cm

5XL

135cm

32.5cm

126cm

 

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!