Alam Inspiratif Bayi Blue Maxi Dress



 

  • Material: Linen & Cotton
  • Gaya: Casual
  • Siluet: Loose
  • Kanthi Kanthong:Ya
  • Neckline: O-Neck
  • Pola:Floral lan Bird Prints
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Panjang lengan: short
  • Waistline: Alam



ukuran Lantai Dada (cm) Pinggang pinggang (cm) Panjang rok (cm)
free 156 140 125

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!