seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Sweater Wild Sweater

 

Sweater Wild Feather Sweater Lempung Kuwat iki minangka kain sing bentuke umum sing digawe kanthi bolong poliester, asetat, lan katun. Sawijining pola wulu alam-inspirasi ngrampungake tampilan liyo sing liyo.

  • Panjang lengan: Full
  • Collar: O-Neck
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Material: Polyester, Acetate, Cotton
  • Gaya lengan: biasa
  • Pola Tipe: print
  • Material: Polyester, Cotton
  • Pola:Alam Inspirasi

 

 ukuran--(cm)

Bust

Pinggiran

Di iket

 Lengan

Length

Pundhak

siji ukuran

140

140

28

47

70

58

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!