Sweater Wild Sweater

 

This Wild Feather Oversized Pullover Sweater is a broadcloth fabric made with an ultra-comfy mesh of polyester, acetate, and cotton. Its nature-inspired feather pattern completes your wild tomboyish look.

  • Panjang lengan: Full
  • Collar: O-Neck
  • Tipe kain: Broadcloth
  • Material: Polyester, Acetate, Cotton
  • Gaya lengan: biasa
  • Pola Tipe: print
  • Material: Polyester, Cotton
  • Pola:Alam Inspirasi

 

 ukuran--(cm)

Bust

Pinggiran

Di iket

 Lengan

Length

Pundhak

siji ukuran

140

140

28

47

70

58

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!