sale

Panjang Tali Panjang



 

  • Material: Polyester, Cotton
  • Panjang lengan: Half Sleeved
  • Pola: Art Inspirasi
  • Collar: Bunder-mudhun
  • Gaya: Casual
  • Warna: Putih, ireng

Ukuran: Panjang: 104cm, Dhadha: 124cm, Sleeve: 31cm, Shoulder: 40cm, Sweep: 136cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!