seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Panjang Tali Panjang



 Rasa seneng lan ing ati kanggo ngadeg metu? Dadi manawa kanggo njaluk kaos Oversized iki! Ora mung sampeyan bisa nyandhang karo pasangan pacar sing gaya karo rambute ing bun lan nggoleki sing katon santai, bebas, eksentrik. Piece serbaguna bisa pindho minangka busana kaos kanggo diputer ing sisi feminin, demure, lan coy. Salah siji gaya iku sampurna kanggo nyenengake saben dina lan kaos iki cocok kanggo wong wadon sing ngupaya go-to anyar kanggo dheweke lemari klambi.

  • Material: Polyester, Cotton
  • Panjang lengan: Setengah lengen
  • Pola: Art Inspirasi
  • Collar: Bunder-mudhun
  • Gaya: Casual
  • Warna: Putih, ireng

SizeChart

Size

Length

dhadha

Lengan

Pundhak

Sapuan

Siji ukuran

104cm

124cm

31cm

40cm

136cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!