FREE SHIPPING WORLDWIDE ON ALL ORDERS, WE SHIP EVERYWHERE NO MINIMUM ORDER REQUIRED

T-shirt lengan panjang pleated

Werna
Black
Biru cahya
Putih
Size

 

  • Material: Cotton, Polyester
  • Gaya: Casual
  • Tipe kain: Worsted
  • Panjang lengan: Setengah
  • Pola: Solid
  • Collar: O-Neck
  • Gaya lengan: Lengan Batwing
  • Warna: White, Gray, Light blue

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!