seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

sale

Cardigans Linen Wrap Asymmetrical | Lotus



  • Material: Cotton 30%, Linen 70%
  • Gaya: Vintage
  • Tipe kain: Woolen
  • Panjang lengan: Full
  • Busana Panjang: Long
  • Collar: V-Neck
  • fitur: Sashes
  • Penutupan: Sabuk
  • Length: Asymmetric Length
  • Pola: Solid
  • Warna: Black, Dark Blue

Size:

Panjang: 86cm, Buntut: 155cm, Pado: 33cm, Lengan: 45cm, Bulu: 38cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!