seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Asymetrical Silk Floral Dress



 

 

 

  • Material: Acrylic, Silk
  • Dekorasi: Draped
  • Gaya: Vintage
  • Waistline: Alam
  • Siluet: Floor
  • Neckline: V-Neck
  • Pola:Floral Print
  • Size: Siji ukuran, Ngeculke

Siji Ukuran: dawa: 118-125cmBust: 104cm Shoulder: 39cm Sleeve: 49cm

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!