Art Art Kaftan Maxi Dress



Iki Inspirasi Kaftan Maxi Asian minangka karya saka Maxi. Gaun nggabungake desain vintage kanthi modern ngrancang kanggo ngasilake barang fashion sing paling apik. Kaftan Maxi sing diinspirasi saka Asia bakal menehi wong wadon sing nampilake panampilan aristokrat modern.

Pola saka busana kasebut uga dicampur lan dijahit. Nduweni pola sing manéka macem warna; kalebu ijo, abang lan biru, disusun nganggo kain ireng kosong. Rancangan iki ndadekake busana nganggo mripat sing tanpa kecut.

Sleeves mandheg mung sawise sikil while Busana iki dawa saka tungkak kanthi gaya khas kaftan. Ana kanthong on salah siji sisih saka gaun. Siji ing ireng kosong, sing liyane corak, nambah tutul subtle kanggo kaendahan ing sugih.

Gaun bisa gampang dipakai kanggo sembarang kesempatan, kaya ngengeti kabeh kothak kanggo keanggunan lan penak. Gaya urip tradisional Asia bisa nggawe sampeyan metu ing macem-macem alasan sing bener.  

 

  • Gaya: Vintage
  • Siluet: Loose
  • Pola: print
  • Panjang lengan: Setengah
  • Waistline: Alam
  • Neckline: O-Neck
  • Material: 100% Cotton


 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!