Naga Harem Pants



specifications:

Dekorasi: Tombol, Kantong, Pelik, Paneled
Jenis Fit: Loose
Gaya ngarep: Sarung tangan
Tipe Pinggang: Tengah
Tipe kain: Batik
Material: Katun, Linen
Length: Full Length
Jenis Penutupan: Pinggul elastis

 

ukuran Pinggang pinggang (cm) Lebar Hip (cm) Panjang pant (cm)
L 100 150 94

 

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!