sale

Asian Beauty Long Black Cardigan




  • Material: Cotton, Linen, Rayon
  • Panjang lengan: Full
  • Busana Panjang: Long
  • Collar: V-Neck
  • fitur: Vintage, Embroidery
  • Penutupan: Open Stitch
  • Koleksi: Wide-waisted
  • Pola Tipe: babagan

Size:

Bust: 120cm,Length 115cm

Model 160cm, 50kg


Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!