seneng gratis Worldwide Delivery ing kabeh pesenan, ora ana sing dibutuhake!

Asian Beauty Blue Ramie Dress



 


Material: Ramie
Siluet: Loose
Pola: Asia Inspirasi
Panjang lengan: 3 / 4
Busana Panjang: noon
Waistline: Pinggang Kekaisaran
Neckline: O-Neck
Size: Siji ukuran

Siji Ukuran: Panjang: 123cm, Dada: 100cm, Lengan: 45cm,Sapuan: 250cm, Shoulder: 40cm.

Free Worldwide Delivery ing kabeh pesenan. Ora diwajibake.

Kita nggampangake pelanggan kita karo 30 dina Return utawa Warranty Penggantian. Iku ngijini sampeyan kanggo tuku item karo sikap rase lan duwe pengalaman blanja sange ing Buddhatrends.

langganan

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!